Ta rzecz:
Zabija latające owady szczyptą soli.
Nienawidzę latających owadów!
Pierwsze modyfikacje:
Ponieważ mój nie będzie w pobliżu dzieci NIGDY, automatyczne zabezpieczenie jest uciążliwe.
Za każdym razem, gdy broń zostaje wystrzelona, zabezpieczenie wraca do pozycji "włączone" (bezpieczne).
Niezbyt dobre do szybkich strzałów, ponieważ zabezpieczenie nie jest intuicyjne.
Najbardziej oburzające jest to, że po zwolnieniu zabezpieczenia nie można go ponownie ustawić w pozycji bezpiecznej bez wystrzału
.
Jedyne 2 modyfikacje, które widziałem na You-Tube, całkowicie wyłączały zabezpieczenie. Nie musimy tego robić.
Być może byłoby lepiej, gdyby działało jak zabezpieczenie w każdej innej broni na PLANECIE!
Łatwe do zrobienia. (to nie jest instrukcja krok po kroku).
Mały magnetyczny śrubokręt krzyżakowy jest niezbędny.
Zdejmij uchwyt pompy i wszystkie śruby mocujące prawą połowę.
Zobaczysz irytującą sprężynę i zatrzask zabezpieczający z jego sprężyną powrotną:
Usuń wszystkie części zabezpieczające, aby wyglądały tak:
Jeśli włożymy zabezpieczenie z powrotem, będzie się ono chwiało, więc wykonujemy podkładkę z cienkiego kartonu, aby była nieco "sztywna":
Zainstaluj zabezpieczenie i dokręć śrubę, aż będzie się poruszać nieco sztywno.
Złóż pozostałe części, pomijając tylko zatrzask, jego sprężynę powrotną i "irytującą sprężynę":
Zrobiłem podkładkę trochę dużą, aby można ją było zobaczyć na zdjęciach. Nie musi być tak duża:
Zabezpieczenie będzie teraz działać jak w prawdziwych pistoletach.
Jeszcze jedna rzecz mnie zirytowała (gra słów
). Czerwony nos na wylocie jest luźny i może się poruszać i zakłócać strumień strzału:
Więc otworzyłem go wiertłem 9/32":
Chciałem zachować czerwony nos, aby jakiś neandertalczyk (nie LE) nie pomylił go z czymś "prawdziwym"
.
Następne są wbudowane baterie, laser i przełącznik ciśnieniowy
.

Zabija latające owady szczyptą soli.
Nienawidzę latających owadów!
Pierwsze modyfikacje:
Ponieważ mój nie będzie w pobliżu dzieci NIGDY, automatyczne zabezpieczenie jest uciążliwe.
Za każdym razem, gdy broń zostaje wystrzelona, zabezpieczenie wraca do pozycji "włączone" (bezpieczne).
Niezbyt dobre do szybkich strzałów, ponieważ zabezpieczenie nie jest intuicyjne.
Najbardziej oburzające jest to, że po zwolnieniu zabezpieczenia nie można go ponownie ustawić w pozycji bezpiecznej bez wystrzału
Jedyne 2 modyfikacje, które widziałem na You-Tube, całkowicie wyłączały zabezpieczenie. Nie musimy tego robić.
Być może byłoby lepiej, gdyby działało jak zabezpieczenie w każdej innej broni na PLANECIE!
Łatwe do zrobienia. (to nie jest instrukcja krok po kroku).
Mały magnetyczny śrubokręt krzyżakowy jest niezbędny.
Zdejmij uchwyt pompy i wszystkie śruby mocujące prawą połowę.
Zobaczysz irytującą sprężynę i zatrzask zabezpieczający z jego sprężyną powrotną:

Usuń wszystkie części zabezpieczające, aby wyglądały tak:

Jeśli włożymy zabezpieczenie z powrotem, będzie się ono chwiało, więc wykonujemy podkładkę z cienkiego kartonu, aby była nieco "sztywna":

Zainstaluj zabezpieczenie i dokręć śrubę, aż będzie się poruszać nieco sztywno.
Złóż pozostałe części, pomijając tylko zatrzask, jego sprężynę powrotną i "irytującą sprężynę":

Zrobiłem podkładkę trochę dużą, aby można ją było zobaczyć na zdjęciach. Nie musi być tak duża:

Zabezpieczenie będzie teraz działać jak w prawdziwych pistoletach.
Jeszcze jedna rzecz mnie zirytowała (gra słów

Więc otworzyłem go wiertłem 9/32":

Chciałem zachować czerwony nos, aby jakiś neandertalczyk (nie LE) nie pomylił go z czymś "prawdziwym"
Następne są wbudowane baterie, laser i przełącznik ciśnieniowy