No reply button

Discussion in 'Feedback and Announcements' started by P11-Okla, May 5, 2009.

  1. P11-Okla

    P11-Okla New Member

    6
    Apr 12, 2009
    I don't have a reply button all the time. Is this something I'm doing wrong?

    Thanks, Steve
     
  2. RAT76

    RAT76 Active Member

    Aug 21, 2006
    Oklahoma
    You may have wandered into a locked thread.  If things get out of hand Tex has been known to lock down a thread.

    Once or twice anyway.   ;D

    What part of Okieland are you in??
     

  3. JFB

    JFB New Member

    Jul 25, 2005
    another possibility is you are not logged in :-?
     
  4. TxCajun

    TxCajun Administrator Staff Member Supporter

    Sep 7, 2004
    Texas
    Aside from those 2 explanations, I can't think of another. :-/
     
  5. P11-Okla

    P11-Okla New Member

    6
    Apr 12, 2009
    Well, as you can tell, I had a reply button on this thread......... go figure

    RAT76 - Im in SE OKC near Tinker
     
  6. haugrdr

    haugrdr Super Moderator Staff Member Supporter

    Jan 4, 2008
    Daytona Beach
    Could it be, with less than 25 posts, he can view the Counter but not reply?
     
  7. harrygp

    harrygp New Member

    822
    Jun 8, 2007
    That happened to me yesterday.

    I fiddled around back and forth and was finally able to get on up.

    Posted in about 3-4 threads. Saw them come up fine in each forum.

    Now, today, every single one of my posts is gone.

    What gives?
     
  8. TxCajun

    TxCajun Administrator Staff Member Supporter

    Sep 7, 2004
    Texas
    I dunno, I can see your 5 posts from yesterday (5/12) and 2 from early this morning.
     
  9. virtual-rj

    virtual-rj New Member

    Jul 22, 2007
    Houston, TX
    nope. it still happens to me occasionally. I just create a new thread in the forum I lost the button in, and then I get all my controls back.

    Once I have that,I usually delete the thread. And all stays well.....