I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

Discussion in 'Feedback and Announcements' started by virtual-rj, Jan 29, 2009.

  1. virtual-rj

    virtual-rj New Member

    Jul 22, 2007
    Houston, TX
    Looks like all posts back to 1/15 are ok????

    now I am in as me...
     
  2. Deuce3

    Deuce3 Member

    565
    May 6, 2008
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    I got in as me too.  Hurray!

    Edit - Looks like some of the more recent stuff is gone.
     

  3. Checker4Tix

    Checker4Tix Well-Known Member

    Aug 6, 2007
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    Woo Hoo! I'm able to get in too. I've been watching from the sidelines since I didn't want to start another account. I knew you guys would figure it all out. I hope it has all been restored.

    Nice Job!
     
  4. Spikejerk

    Spikejerk New Member

    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    Looks good so far. I'm back as myself too.
     
  5. haugrdr

    haugrdr Super Moderator Staff Member Supporter

    Jan 4, 2008
    Daytona Beach
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    YEAH! I never had the troubles you guys had, but I'm so glad everything will be "normal" again. I see we lost 2 weeks of posts...awwwww. :D
     
  6. haugrdr

    haugrdr Super Moderator Staff Member Supporter

    Jan 4, 2008
    Daytona Beach
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    Seeing as how we seem to have lost 2 weeks worth of posts and threads, if you have a thread that you would like to "bring back", do a search for it and make a new reply. It works, you can save one if you think it's important enough.


    Rick
     
  7. sniper7369

    sniper7369 New Member

    145
    Aug 25, 2008
    Williston, FL
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    Nice, glad we didn't loose everything. :cool:
     
  8. goodbrewing

    goodbrewing Active Member

    946
    Oct 2, 2008
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    I am me also. Thank you to all involved in fixing this and keeping this site running.
     
  9. Tech Admin

    Tech Admin New Member

    178
    Apr 6, 2003
    I've restored many / most of the posts from the last two weeks,
    since the last full back up. Some, which were replied to WHILE
    the disk was full, may be lost. I'm also looking into why the daily
    backup wasn't running right.
     
  10. adamsesq

    adamsesq New Member

    Dec 25, 2006
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    THANK YOU RAY!

    -Scott
     
  11. wow6599

    wow6599 Guest

    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    A big, fat +1
     
  12. Tech Admin

    Tech Admin New Member

    178
    Apr 6, 2003
    Update / clarification: It appears that we're OK on two groups of threads.
    Any threads created after yesterday morning are OK. Also, any threads
    whose most recent post was on the 25th or earlier are OK. Threads that
    got posts on the 26th and 27th seem to mostly be there, but some will
    be missing.
     
  13. 3wbdriver

    3wbdriver Moderator Staff Member

    Nov 2, 2005
    Louisiana
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    The recent posts show up in the reply window, but not the main thread.  Don't know if that helps or not, but they do seem to be archived in there somewhere.
     
  14. Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    ME TOO !!!!
     
  15. Ulmus

    Ulmus New Member

    321
    Apr 13, 2007
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    Yea! It's fixed!
     
  16. burley

    burley Well-Known Member

    Nov 26, 2006
    Kansas
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    Got in this time, tried a few moments ago and got

    Untrapped Error:
    Missing $ on loop variable at ./Sources/Display.pl line 971. Compilation failed in require at /home/raymor/domains/ktog.org/public_html/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl line 169.

    :-/
    oh well ,working now :)
     
  17. Tech Admin

    Tech Admin New Member

    178
    Apr 6, 2003
    On which thread are you seeing this, please?
     
  18. 3wbdriver

    3wbdriver Moderator Staff Member

    Nov 2, 2005
    Louisiana
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    On which thread are you seeing this, please?
    [/quote]

    These are the only 2 I've tried it in, but I've noticed it in all of them I've looked at.  If you click on the last post to read it it doesn't come up.  But if you click reply and wait for the page to load, all the posts are in the lower part of the page.

    http://www.ktog.org/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1221425987

    http://www.ktog.org/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1160576190
     
  19. zeke

    zeke New Member

    Dec 20, 2005
  20. zeke

    zeke New Member

    Dec 20, 2005
    Re: I AM IN AS ME!!  Appears to be fixed?

    Acutually there are a lot of post that don't show up in the thread nothing after the 20th